Foby+ Afdichtpasta

Foby+ Waterdichtsysteem bestaat uit Foby+ Afdichtpasta, Foby+ Afdichtband en een blokwitter. Het systeem dient om badkamers waterdicht te maken voordat tegels aangebracht worden.

Terug naar producten

Productgegevens

Producteigenschap

Foby+ Waterdichtsysteem bestaat uit Foby+ Afdichtpasta, Foby+ Afdichtband en een blokwitter. Het systeem dient om badkamers waterdicht te maken voordat tegels aangebracht worden. Foby+ Waterdichtsysteem vormt na drogen een elastisch waterdicht membraam waarover veilig betegeld kan worden.

Toepassingsgebieden

Het waterdicht afdichten van hoekaansluitingen, leidingdoorvoeren en afvoerputjes in badkamers. Speciaal aanbevolen voor watergevoelige bouwmaterialen zoals gips- en gipskarton wanden en watervast multiplex vloeren.
Beperkingen: Product alleen binnen toepassen.

Verwerking

Foby+ Afdichtpasta hecht op bijna alle steenachtige en houten ondergronden. De ondergrond dient schoon, droog en vrij van vet en stof zijn. De pasta wordt aangebracht met bijgesloten kwast. Foby+ Afdichtband vlak in de nog natte Foby+ Afdichtpasta aanbrengen bij hoekaansluitingen, scheuren, rond afvoeren en leidingdoorvoeren. Strijk een dusdanig oppervlak in dat het afdichtband geheel in de afdichtpasta komt te liggen. Bestrijk daarna het band weer met afdichtpasta zodat het band niet meer zichtbaar is. Bij het betegelen van een watervast multiplex vloer de gehele vloer insmeren met Foby+ Afdichtpasta voor een goede waterdichtheid. Na 24 uur drogen kan het tegelwerk aangebracht worden. Gereedschap reinigen met water. Vloertegels verlijmen met Foby+ Flexmortel. De lijm niet tot de ondergrond doorkammen! Wanden betegelen met Foby+ Copyflex. Het gehele tegelwerk voegen met Foby+ Univoeg. Tenslotte alle hoeken afdichten met Foby+ Silicone NO.

Garantie en aansprakelijkheid

Eurovite Nederland BV garandeert dat haar product, binnen de houdbaarheidstijd, in overeenstemming is met de specificaties. De aansprakelijkheid zal nooit meer bedragen dan hetgeen bepaald is in onze leveringsvoorwaarden. In geen geval is Eurovite Nederland BV aansprakelijk voor enigerlei gevolgschade. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om door eigen testen vast te stellen of het product voor de toepassing geschikt is. Dit Foby+® kwaliteitsproduct is exclusief geproduceerd door Eurovite Nederland BV.

Technische gegevens

Verwerkingstemperatuur +5°C tot +35°C (ondergrond en omgevingstemperatuur). Optimale aanbrengtemperatuur is tussen +5°C en +25°C
Droogtijd 24 uur
Verbruik bij 12 m afdichtband 5kg
Verbruik bij 1 mm Ca. 1.5kg
Verbruik (1mm) bij 5kg 5-25m2
Houdbaarheid Minstens 12 maanden, mits ongeopend en droog bewaard. Na opening beperkt houdbaar
Verpakking Emmers met 5kg Foby+ Afdichtpasta, 12 meter Foby+ Afdichtband en een blokwitter

Bekijk ook:

Fobyplus voorbereiden Fobyplus lijmen Fobyplus afwerken Fobyplus lijmwijzer

Copyright 2006 - 2020 Foby+ | Onderdeel van de Eurovitegroup

Privacyverklaring | Realisatie: Krabo Websites & Hosting