Foby+ Hechtbrug

Foby+ Hechtbrug is een kant en klaar voorstrijkmiddel voor niet-poreuze ondergronden, op basis van een kunstharsdispersie.

Een verpakking Foby+ Hechtbrug bevat 5 kg en is voldoende voor 20 m2. Bereken hier hoeveel verpakkingen u nodig heeft voor uw tegelproject.

Aantal verpakkingen: 0

Terug naar producten

Productgegevens Foby+ Hechtbrug

Producteigenschap

Foby+ Hechtbrug is een kant en klaar rood gepigmenteerde voorstrijkmiddel op basis van een kunstharsdispersie. Foby+ Hechtbrug is voor niet poreuze ondergronden.

Toepassingsgebieden

Gebruik Foby+ Hechtbrug op ondergronden waarop u niet direct een afwerklaag kunt aanbrengen, bijvoorbeeld omdat de ondergrond niet poreus genoeg of te glad is. Hechtbrug vormt een brug tussen ondergrond en afwerklaag. U kunt Foby+ Hechtbrug zowel binnen als buiten toepassen.

Ondergrondvoorbereiding

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, voldoende vast en droog is. Verwijder oude lijmresten, oplosmiddelen, losse delen, uitbloedingen, stof en vuil voor een goede hechting.

Verwerking

Breng Foby+ Hechtbrug onverdund aan met een kwast, roller of spuit op de ondergrond.

  • Voor toepassing binnen: Foby+ Hechtbrug goed oproeren en dun en gelijkmatig aanbrengen.
  • Voor toepassing buiten: meng Foby+ Hechtbrug met 20% (gewicht) cement. Verwerk binnen 1 uur. Drie uur laten drogen voor verdere afwerking.

Garantie en aansprakelijkheid

Eurovite Nederland BV garandeert dat haar product, binnen de houdbaarheidstijd, in overeenstemming is met de specificaties. De aansprakelijkheid zal nooit meer bedragen dan hetgeen bepaald is in onze leveringsvoorwaarden. In geen geval is Eurovite Nederland BV aansprakelijk voor enigerlei gevolgschade. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om door eigen testen vast te stellen of het product voor de toepassing geschikt is. Dit Foby+® kwaliteitsproduct is exclusief geproduceerd door Eurovite Nederland BV.

Technische gegevens

Verwerkingstemperatuur +5°C en +25°C (ondergrond en omgevingstemperatuur)
Aanmaakverhouding Toepassing binnen onverdund gebruiken Toepassing buiten met 20% (gewicht) cement mengen
Kleur Rood
Houdbaarheid Minstens 6 maanden, mits ongeopend en droog bewaard. Na opening slechts beperkt houdbaar
Verbruik Ca. 4 m2 per kg (afhankelijk van de ondergrond)
Verpakking 5 kg emmer

 

Bekijk ook:

Fobyplus voorbereiden Fobyplus lijmen Fobyplus afwerken Fobyplus lijmwijzer

Copyright 2006 - 2023 Foby+