Foby+ Primer

Foby+ Primer is een kant en klaar voorstrijkmiddel voor vrijwel alle vocht absorberende ondergronden waarop u tegels of natuursteen wilt verlijmen. De primer is waterbestendig, onbrandbaar en heeft een groot impregnerend vermogen.

Een verpakking Foby+ Primer bevat 5 liter en is voldoende 40-50 m2. Bereken hier hoeveel verpakkingen u nodig heeft voor uw project.

Aantal verpakkingen: 0

Terug naar producten

Productgegevens Foby+ Primer

Producteigenschap

Foby+ Primer is een kant en klaar voorstrijkmiddel op basis van een kunstharsdispersie. Foby+ Primer is uitstekend waterbestendig, onbrandbaar en heeft een groot impregnerend vermogen.

Toepassingsgebieden

U kunt Foby+ Primer gebruiken op vrijwel alle vocht absorberende ondergronden waarop u tegelwerk of natuursteen wilt verlijmen. Foby+ Primer kan ook toegepast worden om de hechting van egalisatiemiddelen op vocht absorberende, steenachtige ondergronden te verbeteren.

Licht zuigende ondergronden en anhydriet kunt u ook behandelen met Foby+ Primer. Ook kunt u Foby+ Primer gebruiken om de toplaag van afzandende wanden en vloeren te versterken.

Ondergrondvoorbereiding

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, voldoende vast en droog is. Verwijder ook oude lijmresten.

Verwerking

Voor gebruik eerst krachtig schudden. Breng Foby+ Primer onverdund aan op de met een kwast, roller of spuit. Onder normale omstandigheden bedraagt de droogtijd 1 à 2 uur. Daarna kan de verdere afwerking plaatsvinden.

Veiligheidsgegevens

Raadpleeg het veiligheidsinformatieblad.

Garantie en aansprakelijkheid

Eurovite Nederland BV garandeert dat haar product, binnen de houdbaarheidstijd, in overeenstemming is met de specificaties. De aansprakelijkheid zal nooit meer bedragen dan hetgeen bepaald is in onze leveringsvoorwaarden. In geen geval is Eurovite Nederland BV aansprakelijk voor enigerlei gevolgschade. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om door eigen testen vast te stellen of het product voor de toepassing geschikt is. Dit Foby+® kwaliteitsproduct is exclusief geproduceerd door Eurovite Nederland BV.

Technische gegevens

Aanmaakverhouding Onverdund gebruiken
Verwerkingstemperatuur +5°C tot + 25°C (ondergrond- en omgevingstemperatuur)
Uitharding Na minimaal 2 uur bewerkbaar
Opslag Vorstvrij bewaren
Houdbaarheid Minstens 6 maanden mits ongeopend en droog bewaard. Na opening slechts beperkt houdbaar
Kleur Blauw

Bekijk ook:

Fobyplus voorbereiden Fobyplus lijmen Fobyplus afwerken Fobyplus lijmwijzer

Copyright 2006 - 2023 Foby+