Fobyplus afwerken

Afwerken met Foby+

Voor het professioneel afwerken van tegelwerk hebben we voegmiddelen, kitten en reinigingsmiddelen. De voegmortels worden geleverd in 7 verschillende kleuren, die uitstekend combineren met het actuele tegel-assortiment. Onze kit wordt geleverd in 5 verschillende kleuren die daar weer heel goed op aansluiten. Met Foby+ tegelreiniger verwijdert u snel en doeltreffend de cementsluier op het tegelwerk zodat het eindresultaat er uit ziet zoals bedoeld.

Foby+ Voegenbreed is een voorgemengde voegmortel op cementbasis voor het voegen van keramische wand- en vloertegels en diverse soorten natuursteen, ook in combinatie met vloerverwarmingssystemen.

Foby+ Univoeg is een voorgemengde voegmortel op cementbasis voor het voegen van keramische wand-en vloertegels, die versneld uithardt.

Foby+ Tegelreiniger is een op water gebaseerd zuurhoudend middel om aanslag op keramische ondergronden (tegels en sanitair) te verwijderen.

Foby+ Silicone NO is een Neutrale, zuurvrije, Oxim uithardende, gebruiksklare, krimpvrije één component siliconenkit op basis van polysiloxanen.

Copyright 2006 - 2020 Foby+ | Onderdeel van de Eurovitegroup