Fobyplus voorbereiden

Voorbereiden met Foby+

Een goede voorbereiding is het halve werk en zorgt ervoor dat het werk efficiƫnt verloopt en een duurzaam resultaat heeft. Niet-zuigende ondergronden (zoals bij tegels over tegels) moeten voorbehandeld worden met Foby+ Hechtbrug. Zuigende ondergronden vragen om Foby+ Primer als voorbehandeling. In de Foby+ Lijmwijzer vindt u precies welke ondergrond welke voorbehandeling nodig heeft.

 

Of gebruik Foby+ Multiplaat, een zelfdragend plaatmateriaal dat zeer snel en makkelijk te verwerken is en daarom grote tijdbesparingen oplevert bij verbouwingen en renovaties.
Foby+ Multiplaat is watervast en blijft gegarandeerd goed, ook in natte ruimten.

Foby+ Multiplaat is een paneel met een kern van polystyreen schuim (EPS) dat voorzien is van een brandvertragend middel. Het hardschuim element is aan beide zijden afgedekt met een speciale mortel die versterkt is met fiberglas wapening. De sandwichconstructie zorgt ervoor dat de platen licht en tegelijkertijd onverwacht sterk zijn. Multiplaat is zeer licht en watervast en daardoor zeer geschikt voor het gebruik in natte ruimten. Met Multiplaat is het bijzonder snel en effectief bouwen zonder lange wachttijden voor het drogen en uitharden van cement.

Foby+ Egaline Pro is een snelverhardende egalisatiemortel op basis van cement en kunstharsen.

Foby+ Hechtbrug is een kant en klaar rood gepigmenteerde voorstrijkmiddel op basis van een kunstharsdispersie.

Foby+ Primer is een kant en klaar voorstrijkmiddel op basis van een kunstharsdispersie.

Foby+ Waterdichtsysteem bestaat uit Foby+ Afdichtpasta, Foby+ Afdichtband en een blokwitter. Het systeem dient om badkamers waterdicht te maken voordat tegels aangebracht worden.

Copyright 2006 - 2020 Foby+ | Onderdeel van de Eurovitegroup