Fobyplus lijmen

Lijmen met Foby+

Foby+ levert een uitgebreid assortiment tegellijmen voor wand- en vloertegels op een groot aantal ondergronden. Lijmen van de hoogste kwaliteit in pasta- en poedervorm. Zo is Foby+ Copyflex bijvoorbeeld uitstekend geschikt voor projectmatige verlijming van wandtegels binnenshuis, ook voor vochtige ruimtes. Er zijn vijf verschillende poederlijmen beschikbaar zoals bijvoorbeeld Foby+ PF-Mortel, een snel uithardende, elastische tegellijm die goed is voor de verlijming van keramische wand- en vloertegels (ook porcellanato), mozaïek en natuursteen op bijna alle ondergronden. Of Foby+ Dynalight Pro dat maar liefst 20% zuiniger is in het gebruik dan andere dunbedmortels. In de lijmwijzer vindt u alle toepassingsmogelijkheden van alle lijmen in ons assortiment.

 

Ook vindt u in deze categorie ons Tegellevelling Systeem. Onmisbaar om uw wand- en vloertegels recht en vlak te zetten. Met handige rekentool die exact bepaald hoeveel clips u nodig heeft.

Foby+ Projectpasta is een kant en klare wandtegellijm op basis van een kunstharsdispersie

Foby+ Flexmortel is een hoogflexibele poedertegellijm en is na toevoeging van water een gebruiksklare dunbedmortel die hydraulisch afbindt.

Foby+ Dynalight Pro is een hoogwaardige flexibele dunbedmortel. Het is zeer prettig verwerkbaar, heeft een hoge aanvangshechting, lange open tijd en een hoog standvermogen.

Foby+ PF-mortel is een elastische, snel verhardende poedertegellijm die hydraulisch afbindt.

Foby+ Flexcement is een poedertegellijm en is na toevoeging van water een gebruiksklare dunbedmortel die hydraulisch afbindt.

Foby+ Interflex Pro is een elastische poedertegellijm en is na toevoeging van water een gebruiksklare dunbedmortel die hydraulisch afbindt.

Foby+ CopyFlex is een kant en klare wandtegellijm op basis van een kunstharsdispersie. De lijm heeft een goed standvermogen, een prima aanvangshechting en een lange open tijd, blijft elastisch en is watervast.

Foby+ Tegel Levelling systeem is een heel handige manier om wand- en vloertegels recht en vlak te zetten.

Copyright 2006 - 2020 Foby+ | Onderdeel van de Eurovitegroup